VEERABLE

Tekijänoikeudet

Kaikki tämän verkkosivuston sisältö on tekijänoikeuksien alaista.

Tulemalla sivustolle ja käyttämällä sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Ne muodostavat oikeudellisesti sitovan sopimuksen osapuolten, sivun käyttäjän ja ylläpitäjän, välillä. Jos et halua sitoutua näihin käyttöehtoihin, ole hyvä ja lopeta sivuston käyttö välittömästi.

Me olemme sivuston ja siinä julkaistun materiaalin kaikkien immateriaalioikeuksien omistaja tai lisenssinhaltija, ellei toisin ole todettu. Veerable -blogissa julkaistujen kuvitusten, valokuvien ja artikkeleiden tekijänoikeudet ovat meidän tai niiden tekijöiden omistuksessa, eikä niitä saa käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen. Edellä mainitut teokset on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja -sopimuksilla koko maailmassa. Pidätämme itsellämme kaikki tällaiset oikeudet.

Sinulla on oikeus tehdä linkki sivustollemme verkkosivustoltasi, jos sivustosi sisältö täyttää laillisesti hyväksyttävän käytön säännöt. Voit ladata otteita tai materiaaleja sivustoltamme ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Kaikkien sivustoltamme edelleen jaettujen materiaalien tulee sisältää kaikki niissä olevat tekijänoikeusmerkinnät. Et saa millään tavoin muokata sivuston sisältöjä edelleen, etkä saa käyttää valokuvia, kuvituksia, tai mitään grafiikkaa mainitsematta sivustoa https://veerable.com, josta olet sen ladannut. Asemamme sisällön laatijana (ja kuvittajan, valokuvaajan, taiteilijan tai kirjoittajan asema, joka on tuottanut kyseisen sisällön) pitää aina tunnustaa.

Jos tulostat, kopioit, lataat tai jaat edelleen minkä tahansa sivustomme osan näiden käyttöohjeiden vastaisesti, oikeutesi käyttää sivustoamme lakkaa välittömästi ja sinun täytyy valintamme mukaan joko palauttaa tai tuhota kaikki materiaalien kopiot, jotka olet tehnyt.

Kiitos kun kunnioitat näitä ohjeita!