VEERABLE
Veerable – koti veneessä

Veerable – koti veneessä

on meren äärellä syntynyt lifestyleblogi, jonka matkassa lukijat pääsevät tutustumaan purjeveneiden estetiikkaan ja arjen yksityiskohtiin, helpoista retkieväistä kynttiläillallisiin ja pienen kodin sisustusideoihin. Nopean kurkistuksen meidän veneeseemme voit tehdä heti täällä.

Blogi kokoaa yhteen merellisen inspiraation lähteitä – innoittajia, tyyliä, taidetta, kirjoja, ja tietenkin veneretkiä. Käymme saariston ihanimmissa satamissa, ankkuroidumme suojaisiin lahtiin ja ylitämme avomerta. Lisäksi päästään tutustumaan erilaisiin veneisiin ja niiden tarinoihin.

Blogi tarjoaa elämyksiä, tietoa ja tarttumapintaa niin purjehduskärpäsen puraisemille kuin niille, jotka vasta haaveilevat veneilyharrastuksesta. Aivan erityisesti blogi on omistettu sinulle, joka ajattelet purjehtimisen olevan liian vaikeaa, liian elitististä, liian urheilullista – ja liian kaukana sun elämästä.

Blogin kirjoittaja Veera ja hänen matkakumppaninsa Mikko aloittivat purjehtimisen joitakin vuosia sitten yhteisestä päätöksestä nyt-tai-ei-koskaan-asenteella. Alkuun suurinta riemua tuotti se kun ajoittain burnoutin partaalla keikkuva tuottajakaksikko huomasi, että merellä eletään aivan toisessa ajassa – meri-ajassa, jossa asioilla on erilainen tärkeysjärjestys.

Kuva: Marika Maijala

Nyt asumme toista vuotta peräkkäin puolet vuodesta veneessä, seilaten Suomenlahdella ja Itämerellä aina kun voimme. Samalla kunnostamme tuulen voimalla liikkuvaa kotia pienellä budjetilla suurempia meriä varten. Tämän seikkailun päämääränä on kaunis, kiireetön ja vastuullinen elämä.

 

–  Veera

 

Teen mielelläni yhteistyötä ajatusmaailmaani sopivien toimijoiden ja tuotteiden kanssa. Kirjoita ajatuksistasi sähköpostiini tai anna rohkeasti palautetta kommenttikenttään alapuolella. Voit myös lähettää minulle blogiin liittyviä toiveita.

veera.pekkinen (a) gmail.com

Kuva: Marika Maijala